دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 86 KB
تعداد صفحات : 227
بازدیدها : 326
برچسبها : مقاله مدیریت روابط عمومی ارتباطات
مبلغ : 8000 تومان
خرید این فایلاز آنجایی که موضوع آموزش از مهمترین عوامل مؤثر در توسعه کمی و کیفی فعالیتهای هر مجموعه است و بهره گیری درست و مناسب از آن، دستیابی به اهداف مورد نظر را تسهیل می کند و همچنین در ارتقاء سطح دانش و مهارت کارکنان هر دستگاه، اصلاح نگرش آنان نسبت به وظایف شان و ایجاد وفاق و همسویی در عملکرد آنان نقش بسزایی دارد در این مقاله به بررسی فنون روابط عمومی و شناساندن روابط عمومی به مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی می پردازیم.
آشنایی و دستیابی به آخرین تکنولوژیهای ارتباطات و اطلاع رسانی امروزه برای هر فردی و هر سازمانی از الزامات و دلیل اصلی توفیق است.
روابط عمومی ها نیز در دنیای ارتباطات بایستی برای سهولت و سرعت اطلاع رسانی و برقراری ارتباط و پاسخگویی از آخرین پدیده های فن آوری بهره گیرند.
مردمداری و دهکده جهانی دو واژه ای است که بر اساس آن نوشتن این مطلب آغاز شده است. مردمداری شاید از اولین، متداول، متداول ترین و پرمعناترین عنوانهایی است که بر روابط عمومی نهاده اند و دهکده جهانی نظریه معروف اندیشمند کانادایی مک لوهان است که بر مبنای این دیدگاه رسانه ها و به ویژه تلویزیون آن چنان تأثیری بر روابط انسانهای روی زمین می گذراند که همگی از حال و احوال هم مطلع شده و چنان متصور شده است که انسانها در یک دهکده زندگی می کنند.
بدون شک تکنولوژی ارتباطات بر روابط، برخوردها و تأثیر پذیری مردم تأثیرات شگرفی گذاشته است به طوری که دنیایی که ما در آم زندگی می کنیم به دنیای ارتباطات معروف است به این معنا که تکنولوژی ارتباطات نقش عمده ای در جهانی که آدمی آفریده است نه جهانی که خدا آفریده است بازی می کند و آن را به جامعه ای اطلاعاتی مبدل ساخته است و اکنون 85 درصد دانشمند و محققان تمامی اعصار در عصر حاضر زندگی می کنند و 90 درصدی از تمامی دانش و اطلاعات طول تاریخ بشر در عصر ما تولید شده است. ...
آنچه ما اکنون به عنوان روابط عمومی، چه از نظر لغت و چه از نظر شغل می شناسیم، برای اولین بار، در مرداد ماه سال 1332 ه.ش در نمودار سازمانی شرکت سهامی تصفیه نفت ایران که در آبادان مستقر بود ادراه ای تأسیس شد که آن را روابط عمومی نامیدند. از سال 1340 به بعد به اقتباس از این شکرت، وازرتخانه ها و مؤسسات بزرگ دیگر ایران، به ترویج واحدهایی که به نام های انتشارات، مطبوعات، تبلیغات و اطلاعات که بعدا همگی به روابط عمومی تغییر نام یافت، پرداختند.
پس از تشکیل واحدهای روابط عمومی در ایران، نیاز به آموزش مسئولین راوبط عمومی ها و کارکنان این واحدها احساس شد و توسط وزارت اطلاعات و جهانگردی سابق کلاسهای کوتاه مدت آموزشی تشکیل گردید که مقدمات، اصول و فنون روابط عمومی توسط استادان و صاحب نظران تدریس می شد. همچنین نخستین سمینار روابط عمومی در تاریخ سیزده مهر سال 1344 در کرمانشاه توسط شرکت نفت برگزار گردید. ...
فهرست مطالب
مقدمه
بخش اول تاریخچه روابط عمومی در جهان
بخش دوم تاریخ روابط عمومی در ایران
تعاریف : روابط عمومی
موقعیت ها و وظایف روابط عمومی
نتیجه گیری
دانش و تکنولوژی در ارتباطات
مراحل تکامل ارتباطات انسانی
ارتباطات در روابط عمومی
مردمداری در دهکده جهانی
الف)ایجاد ، حفظ و تداوم اطلاع رسانی
ب)ایجاد ، حفظ و تداوم پاسخگویی
ج)ایجاد ، حفظ و تداوم تفاهم
ارتباطات میان فردی اثربخش
انواع روابط انسان با محیط
آیین گفتگو
وجود ارتباط انسان با حیوانات
ارتباطات انسان با طبیعت
ارتباطات انسان با ماشین
فعالیت درون سازمانی برون سازمانی
از دیگر وظایف روابط عمومی
مهمترین وظایف برون سازمانی
روابط عمومی
ویژگیهای کارشناس روابط عمومی در ارتباط مردمی
تبلیغات
ویژگیهای کارشناسی روابط عمومی در رسانه ها
مرزهای روابط عمومی و تحقیقات
فن آوری نوین در روابط عمومی
ویژگیهای برنامه ریزی صحیح در مدیریت زمان
آفتهای عدم برنامه ریزی در روابط عمومی
بخش اول : فنون و تکنیک دیداری
بخش دوم : فنون و تکنیک های شنیداری
منابع و مأخذ
خرید و دانلود آنی فایل